Как да нанасяме спиралата за очи така, че да не се размазва?

Имате ли желание да намерите оптимален начин за поставяне на грим?

Ако това е така, вероятно ви се е случвало не веднъж, точно когато най-много бързате, моливът за очи да се счупи или да изкривите линията или пък да размажете спиралата. Всичко това, може да бъде много изнервящо, но за това пък, има хитрости, които можете да ползвате, за да избегнете подобни ситуации и нерви, наред с което да бъдете на време за всяка среща. Как да нанасяме спиралата за очи от nardis.bg така, че да не се размазва? На първо място, поставете напоената четка в основата на миглите и започнете да я придвижвате наляво и надясно, с което се гарантира разресването на миглите още в основата. След това, когато започнете да нанасяте по дължината на миглите, е добре да завъртате четката, което спомага за добрата форма и за липсата на слепване. Накрая, можете да използвате стара четка от спирала за очи, с която да срешете миглите още веднъж и с чиято помощ можете да отнемете излишното останало количество.
Как да нанасяме спиралата за очи така, че да не се размазва?
С този лесен трик си спестявате време и едновременно с това си гарантирате добре изглеждащ грим. На едно от най-важните места, при избор на грим, стои качеството, което гарантира безопасността за кожата. Ето защо, при избор на декоративна козметика, е много важно да се избират утвърдени производители на клинично тествани материали, като продуктите на Artdeco. Новите спирали за очи, предлагани на немската фирма, можете да откриете на страниците на nardis.bg, чиито съставки са не само безопасни за очите, но до имат и подхранващо действие върху миглите. Този вид спирала за очи, може да се използва и от хора, употребяващи лещи, както и от такива с по-чувствителна кожа.

Друг важен момент при използването на спирала за очи и изобщо всякакъв грим, е актът на неговото изчистване. Ако си изградите навика да почиствате лицето си, преди да заспите, то така давате възможност на кожата да диша и да отпочива спокойно, за да бъде здрава и в добър вид. Вижте още полезни съвети на nardis.bg и можете да поръчате някой от предлаганите качествени продукти сега.