LED крушки – често срещани въпроси и отговори

Ако сте решили да подмените лампите вкъщи с нещо по-практично като LED крушките – съвсем нормално е да имате въпроси.

В следващите изречения ще подхванем най-често срещаните от тях, за да им отговорим и да сложим край на дилемата да изберете ли LED осветление за дома си, или не.

Първоначално LED крушките навлязоха на пазара като доста скъпоструващи и хората някак си не можаха да ги приемат съвсем радушно, въпреки че много семейства се възползваха от тях, още тогава. Днес обаче всички предлагани LED крушки на stoka.bg уеб адреса са от ново поколение. Те биват преди всичко икономични като спестяват доста от осветление в сметките ви за ток. От друга страна обаче те имат редица други предимства, за които сме сигурни, че ще ви бъде интересно да узнаете. Именно тях ще обвържем и с най-често срещаните въпроси за този вид лампи.

– Колко е продължителността на живота на една LED крушка?
Навярно това е един от въпросите, който най-силно вълнува потенциалните купувачи. За разлика от обикновените крушки с нажежаема жичка – тези, които са LED живеят много по-дълго, с години над средната продължителност на живот на обикновена крушка. И все пак дали ще изкарате 3, 5 или 10 години с една и съща LED крушка – зависи изцяло от това колко дълго я екплоатирате всеки ден. Обикновено средният живот на LED крушките е 10 години при използваемост 2 часа средно на ден.

LED крушки - често срещани въпроси и отговори

– Наистина ли LED осветлението струва толкова скъпо?
Истината е, че това не е съвсем така. На много места LED крушките се продават по-скъпо от обикновените, заради своите предимства, чрез които превъзхождат обикновените крушки с нажежаема жичка. С годините обаче цените им започват да падат. Посещавайки stoka.bg ще се убедите, че бихте могли да ги откриете доста по-изгодно – без това да се отразява на качеството.

– По-добре ли е да поръчате LED крушки през интернет?
Отговорът е „да“ – тъй като в интернет разглеждате по-бързо, запознавате се за минути със спецификите на съответните артикули, поръчвате качество на по-изгодни цени.

Не пропускайте да посетите stoka.bg още сега, за да се убедите сами в думите ни и да намерите останалите отговори на въпросите, които ви вълнуват.